jakofako Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 ColdDemons!!!Nie pisz ,co posiada ten wykrywacz,jak nie wiesz.Posiada jak najbardziej dwa tryby,tj.dynamik i statyk.Pozdrawiam!
jakofako Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 P.S.Oczywiście po malych przeróbkach :),ale i tak warto
jpnie Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 Używam F4 od ponad roku. Moge go porównać tylko do ACE 250 i Proximy. Na monetki /bo tylko do tego go używam/ jest wg mnie lepszy od ACe i porównywalny z Proximą. Jego przewaga nad Proxima to ergonomia. Super lekki, bardzo dobrze wywazony, łatwy w obsłudze i skutecvzny. Co prawda obecnie będę go sprzedawał ale to tylko z tego powodu, że dozbierałem troche i kupiłem X-terre 70 /mam nadzieję, że dobrze zrobiłem.Ogólnie polecam F4 na kolorek. Na militarkę nie wiem, nie będę się wypowiadał.
manierka Napisano 30 Styczeń 2009 Napisano 30 Styczeń 2009 moim zdaniem to świetny sprzęt i tyle pozdro:)))
basteksf Napisano 30 Styczeń 2009 Napisano 30 Styczeń 2009 Kup sobie Rutusa solarisa naprawdę fajny sprzęcik i ciągnie monetki dobrze jak i militarkepozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.