scapa flow Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Napisano 21 Wrzesień 2007 Witam,Zamierzam kupic moj pierwszy wykrywacz.Chce sie skoncentrowac glownie na militarce i monetach.co sadzicie o Garrett Ace 250 do tego celu.Czy bedzie odpowiedni? A moze sa jakies lepsze wykrywki w tym przedziale cenowym?Z gory wielkie dzieki za Wasze opinie.pozdrscapa flow
ColdDemons Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 Witam!!! W tym przedziale cenowym lepszej NOWEJ wykrywki nie znajdziesz!!!! Jednak 250ki nie polecam na militarkę, ZA PŁYTKA!!! Do szukania monet sprawuje się wzorowo, dobra dyskryminacja tonowa!!! Ja ciągnę monetki aż miło!!! jeśli chcesz mieć wykrywacz uniwersalny na militarkę i monety to poszukaj używanego Rutusa Solaris!!!
draven85 Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 ColdDemons w jakich miejscach ciągniesz" te monetki bo ja tylko kilka znalazłem ;)
ColdDemons Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 Po polach, dawnych traktach w rejonie bursztynowego szlaku. wszędzie gdzie kiedyś bywali ludzie, czyli karczmy, młyny, wiatraki, przeprawy, stare drogi.
scapa flow Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Napisano 22 Wrzesień 2007 ColdDemons dzieki za Twoje uwagi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.