Gość Napisano 22 Październik 2001 Share Napisano 22 Październik 2001 wiec tak w klubie i na stronie odkrywcy znalazlem 9 chetnychBBasiaPupilbolaskalfasjaefczysproteusseahousegremaxa wiec jest nas paru proponuje spotkanie w niedziele 4 listopada (1i 2 nie moge)lub w piatek 9 listopada o 17 pzy Rejmoncie moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Październik 2001 Share Napisano 22 Październik 2001 Cześćekxploruję z synem od 3 lat okolice Łodzi - intersesują mnie w w większości monety - pracujemy C-Scope 1220 XD + szpadel profil . Proponuję spotkaniepod Selgrosem przy Rokicińskiej.Po spotkaniu lokal na Janowie ( załatwiony )- w celu omówienia szczegółów. Czam na propozycję terminu. sajara mobile: 601-29-14-66 - pytaj - Januszemail : isan@isan.lodz.plpatrz www.isan.lodz.pl - hobbyPozdrawiam sajara tel 601-29-14-66( poszukiwacze łączcie się ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Październik 2001 Share Napisano 23 Październik 2001 Oba terminy spotkania tj. 4.11 lub 9.11 odpowiadają mi. PozdrawiamKalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Październik 2001 Share Napisano 24 Październik 2001 jak zostanie ustalona dokładna data to dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Październik 2001 Share Napisano 24 Październik 2001 poniewaz nie mozemy sie dogadac i skontaktowac ze wszystkimiiwyznaczam spotkanie na9 11 2001 w lodzi przy kufrze Reymonta (piotrkowska idac od zusu do centralu po prawej stronie)na godzine 16.30 dla 30 nimut dla spoznialskichselgros przynajmniej narazie nie jest dobrym pomytslem bo bo to kawal drogi a niektorzy sa skazanii na transport publiczny pozatym teren jest dosc duzy i mozemy sie pogubic chyba ze wystawisz jakis znak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Październik 2001 Share Napisano 24 Październik 2001 proteus tez bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Październik 2001 Share Napisano 29 Październik 2001 cze !!!jestem z lodzi i przypadkiem mieszkam kolo selgrosu ... jakies 100 m od pozycji pierwszowojennych ktore sie tam ciagna w okolicy ... odezwijcie sie jakos ... bardzo odpowiada mi miejsce spotkania ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Październik 2001 Share Napisano 30 Październik 2001 pomysl nie jest taki zly tylko ze dojazd ciezki bo niewszyscy maja samochodi niewszyscy sa lodzianamii (studenci )wiec nalezy im pokazac gdzie jest selgrososobiscie mam do selgrosu okolo 22km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Listopad 2001 Share Napisano 2 Listopad 2001 w sumie to Yoony ma racje - najlepiej chyba bedzie sie spotkac gdzies w centrum , najlepiej na piotrkowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopad 2001 Share Napisano 5 Listopad 2001 co wy na to zeby na mojej stronce (www.bolas.prv.pl) w dziale KLUB otworzyc nieoficjalna stronke łódzkiej grupy miłosników militarii (Odkrywca + Sensacje XX wieku) - mozna by tam wrzucac informacje o imprezach, wypadach i o spotkaniach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopad 2001 Share Napisano 5 Listopad 2001 Byłoby rewelacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.