irade Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Witam:)Zastanawiam się nad zakupem gaci zimowych ze Sturma i w związku z tym mam pytanie.Wiecie mniej wiecej jak sie mają rozmiary sturmowski I, II, III, w przełożeniu na zwykłe centymetry w długości spodni i w obwodzie w pasie?Dodam że mam 179 i 76 w pasie i nie mam pojęcia który rozmiar byłby dobry:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Celuje że I, generalnie to jest tak że rozmiary lecą zdaje sie:I-46/48II-50/52III-54-56Wiec na twoje wymiary kurtka i spodnie to raczej 48, jeżeli już napewno nie urosniesz to jedynka bedzie idealna, jak mozesz jeszcze pojsc w góre to lepiej pomysl o II, te spodnie i tak są obszerne jak i kurtki i nie są dopasowane az tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 raczej w góre już nie pójde:)Mam 26 lat:)Dzięki za odpowiedź:)Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 No to zdecydowanie I, gdzies do 180 wzrostu powinna pasowac, no i ma najmniej w pasie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.