kolekcioner13 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 jak zakonserwowac niemiecka menazke ,ma ona odrobine ogrinalnej farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzik2 Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 a z jakiego metalu jest ona zrobiona ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcioner13 Napisano 3 Październik 2007 Autor Share Napisano 3 Październik 2007 ta menazka jest ze stali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzik2 Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 dodaj moze fotke będzie lepiej a mocno jest zardzewiała ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.Leibstandarte Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 Po pierwsze kolego nowicjuszu jeśli chcesz uzyskać jakąkolwiek pomoc na tym forum musisz dokładnie opisywać przedmioty ,a fotki to minimum. Bez tego to nikomu się nie będzie chciało wypytywać - to twoja sprawa a nei nasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Wątek musiałem wyczyścić. Uprzedzam jestem człek leniwy, łatwiej dać mi kartke jak kasować posty.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Moze spróbuj WD40??Ale nie wiem jak wyglada to mówie w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcioner13 Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 dodaje fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Wuda 40 i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.