kolekcioner13 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 mam pytanie jak mam zakonserwowac wykopkowe maski p.gas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Gliceryną.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcioner13 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 dziekuje kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Witam!Proponuję na początek kąpiel w ciepłej wodzie z mydłem. (przynajmniej w przypadku sowieckich masek). Myślę, że na niemiecką M38 (tą z gumy) też pomoże. Maska jest czysta i zazwyczaj robi się miękka.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perun84 Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Proponuję do całych gumowców" płyn w aerozolu do konserwacji opon- efekt piorunujący, nie polecam na gumowane płutno- bo z zielonego zrobi się czarne;)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.Leibstandarte Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 A ja za[ytam o konserwacje niemeickiej maski - gumowany brezent. Guma jest miekka nei peka. Ale chce ja na wszelki wypadek zakonserwowac? JEst sens? Zasypalem ją talkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcioner13 Napisano 16 Październik 2007 Autor Share Napisano 16 Październik 2007 niemiecka chyba najlepiej zakonserwowac gliceryna lub wazelina techniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcioner13 Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 fotka1 przepraszam za jakosc fotek ale byly robione z lampa błyskowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcioner13 Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 fotka2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcioner13 Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 fotka3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcioner13 Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 fotka 4 to juz ostaniaprosze o opiniepzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.