szczep Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 a czy macie do GRH San jakieś dane kontaktowe, www [nie mogę znaleźć], e-mail itp. szukałem na necie mundurów do rekonstrukcji ACz ale nic nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stwp Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Witam . Tu masz linka do pierwszej strony gdzie można kupić repliki mundurów http://mundury-historyczne.pl/sklep/index.php?cPath=26 . Czasami taniej można kupić na allegro - no ale tu trzeba zapolować . A kosz umundurowania ruskiego szeregowego to w przybliżeniu - bluza (od 100- do 200zł ) , spodnie ( od 80 - do 150 ) , buty ( od 50 do 300) , ładownice para (od 50 - 100zł ), furażerka 20 zł , hełm ( około 100zł) , plecak - 50 zł , manierka 40 zł , pas (od 20 do 50 zł ) , saperka z pokrowcem koło 50 zł , karabin np wz44 ( podobno można kupić cała replikę za 750 zł).Ale w częsciach wyjdzie taniej - kolba 100- do 200zł , pas do kolby 20 zł , odlew komory i zamka 85zł , bagnet składany 100zł ,lufa kopia 50 zł . Jeżeli chcesz wersje snajperską to szarpnie cię jeszcze coś koło 300- 400zł więcej . A strona GRH San jest tu http://grhsan.republika.pl/ , radzę troche poszukać przez np google : } . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczep Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 dzieki za te informacje i wierz mi szukałem przez google :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadziu Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 w Imieniu GRH San dziękuje organizatorom za zaproszenie i możliwość udziału w tak profesjonalnej imprezie .Możecie na nas lidzyć w przyszłości.POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dave1976 Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 W imieniu grupy z Mielca dziękuję Organizatorom za możliwośc udziału w Pikniku. Dziękujęmy za warunki - wyżywienie, zakwaterowanie i zapewnienie srodków pola walki takich jak broń i amunicja :)Pozdrawiam grupy z Rzeszowa, Lublina i Sanoka a także wszystkich niezżeszonych :)Możecie na nas liczyć na kolejnych imprezach.Charlemagne Mielec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.