bartek.s Napisano 15 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2007 witam.szukam osobe,osob w celu wspolnych wypadow na poszukiwania do lasu.Szukamy na Stogach i Gorkach zachodnich.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sznur2 Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 witam moze kiedys, napisz sznurek12@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Początkujący Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 WitamJeśl mój wiek (16 lat) niestanowi problemu to chętnie wybrał bym się z tobą na kopanieGG 11289601e mail rapa6@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Kolego ja mam 14lat trochę mi głupio, że ja miedzy takimi starszymi od siebie, ale może mnie zaakceptują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 bartkowi.s pewnie chodzi skok w teren z osobami z jakims doświadzczeniem w terenie i w odkryciach z którymi moze sie wymienić miejscami do chodzenia. A nie z poczotkującymi poszukiwaczami jesli niemam racji z góry przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.