leowawa Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070913/kraj/kraj_a_3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Nikt nie napisał negatywnie o rekonstrukcji czy rekonstruktorach, padły nawet propozycje innych rekonstrukcji, ja myśle że tu chodzi o organa organizujace i pewne niefortunne stwierdzenie.Szkoda chłopaków którzy maja w tym wziac udział jako rekonstruktorzy bo rekonstruktorzy mają głęboko gdzies polityke, i jakiegos tłustego barona SLD który wielbi armie czerwona (stwierdzenie że prl nie zostało przyniesione na bagnetach sowietów boli...)i ma na scianie manifest pkwn, to zwykły zdrajca, kiedyś takich się wieszało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_101 Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Pamiętaj że idą wybory, a dziennikarze to nieprzypadkowo czwarta władza - ja nie wierzę w prawie nic w mediach przed wyborami. Dystans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 To inna kwestia, ale masz tu pełna racje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Wilk syty i owca cala:- dodac sceny rozbrajania AK przez Armie Czerwona po zakonczeniu walk z Niemcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stwp Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Witam . Nie wiem czemu każdy próbuje zafałszować historie , przecież histori zmienić się nie da i w rekonstrukcji musi być pokazana prawda historyczna ,a nie aspiracje polityczne rządzących .Za to wrzesień 1939 to super sprawa - tylko ze zamiast rosjan wyzwalają hitlerowcy ! I znowu kombatanci będą płakać" . No i jest jeszcze jeden problem bo w tym czasie jest też Bzura, no i rekonstruktorów bedzie brak . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.