kadet Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2007 witamposzukuje kontaktu z ludźmi szukającymi w okolicach pisza . jestem od czasu do czasu na mazurach i chetnie się z kimś wybiore pośmigać po lesie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny12 Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Siemka Kadetkiedy wybieramy sie na wykopki razem? W sumie masz nie daleko to mozemy troche posmigac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 czarny to odezwij siędo mnie na gg 4389989 albo namejla . jestem teraz w piszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 17 Październik 2007 Autor Share Napisano 17 Październik 2007 nikogo chętnego do PISZU ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robind Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Ja jestem chętny do Pisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.