marcjew Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 Witam i prosze o pomoc.Moj Bounty Hunter Qwick Draw2od jakiegos czasu stal sie bardzo czuly tzn.reaguje dzwiekiem na uderzenia cewka o kij a nawet trawe.Jestem zmuszony chodzic z czuloscia ustawiona na min.W czym tkwi problem(wiem ze nie w bateriach).Czy mieliscie podobne problemy???
Darek419 Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 Może przyczyna jest nieszczelna cewka.pozdro
sowkaa Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 to jest fakt.mialem tez takie problemy i niestety wymiana cewki sie szykuje.rozbieralem swoja,kleilem,skladalem i tak kiedy troche rosy bylo to i a piac od nowa.strasznie delikatne cewki w tych wykrywkach.pozdrawiam.
marcjew Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Napisano 11 Wrzesień 2007 Wyglada na to ze to wina cewki,probowalem zakladac na nia reklamowke troche pomaga zastanawiam sie nad zakupem oslony cewki za 50 zl.moze bede mial sw.spokoj ewentualnie nalozyc warstwe zywicy epoksydowej.Pozdrawiam....
Darek419 Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 Witam.Ja swoją uszczelniłem klejem.Teraz pod spodem jest cała biała,optycznie kiepsko to wygląda,ale trudno grunt że dobrze jest uszczelniona.pozdro.
kondzik2 Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 Ja chcem sobie kupic wykrywacz BOUNTY HUNTER JUNIOR mozna nim wykrywac luski pociski klamry bagnety itp ?
ColdDemons Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 Kondzik2 jeli nie masz wykrywki to skad ta kolekcja ktora sie chwalisz w innym dziale??? No i zapomnij o tym bounty hunterze jesli nie masz za wiele kasy to na militaria tylko jabel!!!
kondzik2 Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 W lesie znalazłem okop troche pokopałem i to znalazłem... wykrywacza jeszcze nie posiadam :)
marcjew Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Napisano 12 Wrzesień 2007 Witam.Panowie a probowaliście okleić cewkę taśmą izolacyjną?Sprzet naprawdę działa lepiej ,zobaczymy jeszcze jak się spisze podczas deszczu!!!Wyglada bardzo estetycznie nie to co Darka419 he he he.Pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.