bali Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 Witam i proszę o trochę pomocy. Zastanawiam sie nad kupnem MINELAB EXPLORER SE do poszukiwań biżuterii oraz pieniędzy,nie interesują mnie militaria.Czy do drobnicy wystarcza cewka która jest na wyposarzeniu ? A może jakiś inny sprzęt o podobnych właściwościach ?
garbaty Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=31546&highlight=minelab+explorer+se
sanchez18 Napisano 1 Październik 2007 Napisano 1 Październik 2007 Ex SE mam od 2 m-cy i jestem z niego bardzo zadowolony.Wcześniej miałem X-terre 30.Z początku chodziłem na ustawieniach fabrycznych ale stopniowo coraz bardziej go poznaję i zaczynam chodzić na własnych ustawieniach(dużo informacji na różnych forach).Cewka z którą go dostałem w zupełności mi wystarcza a też interesują mnie głównie monety.Dla mnie ten wykrywacz jest fantastyczny!Polecam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.