badys68 Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 Tu Błonie jestem na tak. Może jakieś piwko w centrum Bydgoszczy a w przyszłości wyskok w teren Storczyk i Wrobelss co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badys68 Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Panowie co z wami tylko nie mówcie że nikt z was nie pije piwa.Wiosna już tuż tuż czas się zintegrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storczyk Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 3xTAK :-) Rzucajcie propozycje gdzie i kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storczyk Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 Hej chłopaki, w górę ptaki! To kiedy to spotkanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badys68 Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Cześć Storczyk! Proponuję piątek trzynastego może gdzieś na barce wcześniej nie moge cały tydzień pracuje włącznie z sobotą.Odezwij się na forum albo na GG oto mój nr 8418562. Co z pozostałymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf 25 Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Witam wszystkich bydgoszczan ,po wspólnych wypadach dajcie jakieś foto na forum bo jeżeli chodzi o nasze woj. to coś słabiutko. Jeżeli chodzi o moje fanty to będą wystawione na forum w maju...dlaczego w maju ? wtedy wszystko już wychodzi :)pozdrawiam Wolf 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badys68 Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 wolf 25 czekamy na fanty, ja sezon rozpoczynam od przyszłego tygodnia zobaczymy co przyniesie ,oby był udany dla wszystkich. Życze udanych trafień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf 25 Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Nie dziękuje ja również życze udanych trafień i jak najmniej przygód z nibieskimi jak i z zielonymi hehe:} pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Witam! kiedyś trochę kopałem a wiec chetnych do nowych znajomosci z Bydzi zapraszam do kontaktu na email! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHADOR Napisano 26 Czerwiec 2009 Share Napisano 26 Czerwiec 2009 Cześć wszystkim !Tu reprezentant Leśnego :]Gdyby jakieś spotkanko gdzieś albo wypad w teren to piszcie :)W ranży" kopaczy jestem nowy, ale kiedyś trzeba zacząć. Mam już kilka wypadów za miasto na koncie, narazie kolekcjonuję łuski do Mausera :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.