hombre1 Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Witam wszystkich!Szukam kontaktu z osobami z Bydgoszczy i okolic w celu wspólnych wypadów z łopatą.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hombre1 Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Tak cienko u nas,czy same noby???!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Witam!Masz pecha!Same nooby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryktygrysek73 Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 mów za siebie jakofako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioniu73 Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Uderz w stół,a ..... nooby sie odezwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryktygrysek73 Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 HE HE HE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cm48 Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 no to dawaj kiedy i gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hombre1 Napisano 4 Październik 2007 Autor Share Napisano 4 Październik 2007 No to dawaj,kiedy i gdzie??? Nie czytałeś chyba pierwszego mojego posta w tym temacie,a ponadto ludzie kumaci odpowiadają na e-mail.Pozdrawiam serdecznie!P.S.Dzięki Jakofako!Miałeś rację-szkoda,że mamy tylu lolerów u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Spoko!NO PROBLEM!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cm48 Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 przepraszam za małe niporozumienie..... @? nie zawsze mam dostęp do netu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahirha Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Pytanko odnośnie Bydgoszczy. A może jest ktoś z Wyżyn lub Kapuścisk. Chętni do kontaktu, wspólnego kopania i wymiany doświadczeń mile widziani terenu do kopania wystarczy. Kontakt na @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cm48 Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 ok poddaje się jak wysłać do was @ klikająć na wasze nicki wywala mi błąd ....bilansm@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hombre1 Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 Znam ciebie Rahirha tylko z opowiadań,ale to chyba wystarczy aż nadto.Daję temat,a ty się podpinasz i robisz własny temat na cudzym poście.Słowo daję tak jak ktoś mi o tobie opowiadał-podpinasz się tylko jak tasiemiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahirha Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Cześć. Hombre1, jak pokopiesz z tym informatorem jakiś czas to zrozumiesz, że niestety jesteś w błędzie. To z czasem zrozumiesz. Niestety usiłowałem wysłać do Ciebie jakiś czas temu maila ale cały czas ( nie mam adresu)wyskakuje mi błąd, wobec czego jest tak jak jest. Jak masz ochotę to odezwij się na @ może tobie się uda. Jestem rozbawiony nie obrażony, życzę powodzenia i pozdrawiam :)ps: integracja to integracja - nie mogę ja może dasz rade Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maus Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 Kapuściska się odzywaja ilość ludzi jeden , chętny na kopanie i nowe znajomości. Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cm48 Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 no to mam pytanie kto z Bydgoszczy (lub okolic) rozrył , zniszczył zostawił straszny śmietnik niezakopal swoich odkrywek słowem #$#^&&*^!!!!! fajną bedziemy mieli opinię (okolice Brzozy Bydg.) brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 znam z dwudziestu kopaczy z Bydgoszczy i okolic ale oni nie zostawiaja po sobie smieci to musieli byc jacys nowicjusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maus Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Wiosna idzie wię by się przydało zastanowic nad jakims wypadem , bydgoszczanie czysz nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liven Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 witam i tak do protokołu też się melduje chociaż dopiero zaczynam a raczej zacznę jak wrócę i radą służyć nie bedę mógł za to spotkać się i zobaczyć starych " w akcji to i owszem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okoń Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Ja również się melduję, na rekreacyjne wyjazdy jednodniowe ze sprzętem bardzo chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hombre1 Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Co,do tych dołów pod Brzozą....przypuszczalnie Rahirha je zostawił...to w jego stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storczyk Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Wzgórze Wolności również zgłasza chęć integracji i wspólnych wykopków :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobelss Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Hej! Ja ze Śródmiescia! Proponuje jakies zebranie przy piwie? Bedzie odzew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storczyk Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 Ruch jak w ulu... Panowie, sezon za pasem. Czas się zorganizować! Jestem za propozycją wrobelss - a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.