tomekk Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2007 Witam Posiadam taką taśme w bardzo ładnym stanie ale niektóre ogniwa mają trochę rdzy , jak je doczyścić????Pozdrawiamtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Oliwka do broni i cierpliwie szmatką. Strasznie palce bolą :)Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2007 Dzięki za sposób Cyrograf15 ale czy nie ma czegoś mniej pracochłonnego??? mam w niej około 30 ogniwek więc wolał bym coś szybszego. Narazie przecierałem szmatką z solą szczawikową ale to również kupa roboty żeby każde ogniwko doczyścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2007 A czy mógł bym zastosować elektrolize do resztek tej rdzy??? nie zje mi to dobrych ogniwek???proszę o odpowiedźpozdrOtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Zje oxyde na pozostałych.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 Mam jeszcze pytanie w spraiwe mojej tasmy gdyż ona ma pełne goniwka, a na allegro widziałem napisane MG taśma i ma otwarte ???????O co tu chodzi????pozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Właśnie tak dziwna troszkę że ma zamknięte ogniwka, a nie otwarte. Może to jakiś wczesny wzór???PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.