alienboy Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 czesc, pytanko (moje poczatki wiec wybaczcie ) mam cosik takiego w jakis sposob najlepiej oczyscic.. pasta do zebow ;-) czy cosik innego.... jak zrobic zeby nie zaszkodzic. bede wdzieczny za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienboy Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 jest troche rdzy i nie mam pomyslu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Ona już jest wyczyszczona. Zostaw jak jest bo spieprzysz klamrę. Jak zaczniesz czyścić to ropznadną się widełki. ALpaka już nigdy nie będzie srebrna. Jak zedrzesz patynę to wyjdzie paskudny różowy kolor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienboy Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 dzieki Horst! a juz prawie mialem szczoteczke z pasta do zebow :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Nie no, pasta do zębów jej nie zaszkodzi. Byleby się obyło bez mosiężnych szczotek, szlifowania, moczenia w różnych chemikaliach etc... I uważaj na widełki. Jak są przerdzewiałe to mogą odpaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienboy Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 dobra to ja Elexem przeczyszcze ;-) :) jeszcze raz dzieki Horst za pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienboy Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 znaczy Elmexem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Alpake można polerować. Pamiętać jednak trzeba że przy okazji ściera się fant. Detale ulegają zatarciu. Można nawet czymś bardziej ściernym od pasty do zębów np. Auto-max.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.