rysiek_d Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 WitkaPoszukuję odlewu mausera niemieckiego 98k.Kto teraz produkuje takie odlewy?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Wysłąłem Ci na mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art234 Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Horst a mógłbyś mi także przesłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ados2 Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 i mi też :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadziu Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 I jeśli możliwe mi też z góry dziękuje.A co z tymi odlewami co robi Frankowski warte są tej ceny czy nie bo się zastanawiam kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Nie są warte, mausery polskie jeszcze obleca (bo innych nie ma) ale niemczyzne mozna znacznie lepsza w standardzie odlewu kupic, w bardzo podobnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz63 Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Horst prosba jak mozesz podeslij mi tez linka,dziekuje lukasz63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Jasne, pozsło do wszystkich z fotkami mojego odlewu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Witam:)A czy kolega Horst mógłby mi też podesłać maila z kontaktem i fotką? Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.