Szefo Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Napisano 8 Grudzień 2003 co mi byście doradzili na militaria z tej listy, wiem że to burzliwy temat ale może ktoś z was używa któregoś z nich i podzieli się ze mną wiedzą i może uda mi się wybrać dzięki wam coś dobrego....:) White's classic I BC 4 BC 60 Tesoro Compadre Viking 6 Bounty Hunter Lone Star Quick Draw II Garret ace 100 ace 200
proscan Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Nan militaria wykrywacz powinien być statyczny, a z tej listy to chyba tylko te dwa pierwsze są statyczne.Z tych dwóch BC60.proscan
rorvik Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 WitamCo do Quick Draw II to jeśli chodzi o militaria napewno lepszy jest Smętek. QD ciągnie za dużo dupereli w rodzaju kawałków pierścieni wodzących. Ale na monetach Smętek nie ma szans.pozdrawiamrorvik
proscan Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 Nie widzę smentka na liscie od Szefa.proscan
rorvik Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 WitamFaktycznie brak tam tego wykrywacza. Chodzimy z kolegą na dwa wykrywacze i wyraziłem swoje zdanie na temat QD II a Smętek to tylko skala". pozdrawiamrorvikPS Jak wychodzimy na pole to ja głównie sie przyglądam :(
Szefo Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Napisano 10 Grudzień 2003 dzieki za podpowiedzi, smętka może też rozważę, i jeszcze takie małe pytanko, jeśli bym się jednak zdecydował na dynamiczny a nie statyczny to który z tej listy byście doradzili?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.