wkreczmer Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Napisano 8 Grudzień 2003 Zastanawiam się nie wiem co wybrać. Zależy mi na czymś tanim i jednocześnie dobrym na militaria. Pomóżcie bo ja dopiero zaczynam
Kopi Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Witam!Przejrzyj forum, wszysko już było na ten temat.Pozdrawiam Kopi
wkreczmer Napisano 9 Grudzień 2003 Autor Napisano 9 Grudzień 2003 Dzięki KopiSzukałem na forum ale tam są opisywane pojedyncze modele a ja muszę wybrać. no i jeszcze cena:-( ThxWojtek
wkreczmer Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Napisano 10 Grudzień 2003 Thx!!Obejrzałem sobie forum ale z tego co tam jest nic nie wynika (według mnie) . Zastanawiałem się troche i postanowiłem spytać co Wy byście wybrali mając ograniczony budżet. myślałem nad: Smętkiem Cyklopem Dukatem ...Proszę o radęWojtek
Gość Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 Witam ja z kolegą mógłbym coś zrobić dla ciebie był by to VLF z dyskryminacją sonda 30cm jeśli byłbyś zainteresowany to moje gg 2393983 pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.