pelikan85 Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 W dni 06.08.2007 r. kupiłem po długim czasie zbierania pieniędzy, sprzęt o którym od dłuższego czasu marzyłem-WYKRYWACZ METALU. Zakupiłem używanego VIKINGA 6 za 300zł. Już się szykowałem by wyruszyć na poszukiwania, lecz prawda okazała się brutalna-diagnoza wykrywacz jest zepsuty i naprawa przekroczy wartość wykrywacza. Zostałem oszukany a ze sprzedawcą nie mam żadnego kontaktu. Na drugi wykrywacz niestety mnie nie stać, więc chyba muszę przełknąć gorzką prawdę i na tym zakończyć moją krótką przygodę z wykrywką, chyba że znajdą się osoby chętne by mi pomóc. Pomoc przyjmę w każdej postaci! Jeżeli jest ktoś kto np. pomógłby mi odzyskać moje pieniądze od oszusta, wspomógłby mnie finansowo lub sprzętem byłbym bardzo wdzięczny!!!Dziękuje.p.s. proszę administratora by nie usuwał tego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 bym zapomniał-mój e mail: pelikan85@gazeta.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Napisz na gg 3737364.Jesli kupione na allegro nie bedzie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tz Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 Gdzie kupiłeś i od kogo?? Napisz, będzie to przestroga dla innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Nie napisałeś żadnych danych sprzedającego wmaila lub coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioniu73 Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Jak mam się połaczyć z pelikanem 85 aby mu dowalić .....Stary wejdz w CB radio i tam posłucharz postów ....ludzie maja problemy i tu zgłaszają jak są zdesperowani na lłamach odkrywcy.......Pomagajmy a nie oceniajmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioniu73 Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Przepraszam kolego (pelikan 85)ten komentarz nie był adresowany do Ciebie ....zaszła pomyłka.JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 pioniu73 . jakie CB radio ? jak tam wejść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.