Henningsdorf Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Napisano 15 Sierpień 2007 Witam! Szukam osób z Chojnic i okolic do wspólnych wypadów w teren w celu poszukiwania różnych pozostałośći historii! Jeśli ktoś jest zainteresowany to czekam na odzew! Moje gg 2066889 Pozdrawiam!
Henningsdorf Napisano 19 Sierpień 2007 Autor Napisano 19 Sierpień 2007 Czy naprawdę nie ma żadnych osób chętnych do wspólnych wypadów ?
pioniu73 Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 Cześć właśnie przeczytałem post >Ja jestem z bydgoszczy i kopie w tych okolicach z małym rezultatem ....znam okolice i historie Rytla TUcholi po Bydgoszcz z roku 1939.Jak masz jakiś pomysł na wykopki to czekam ...Ja mam auto i nie jest problemem dojechać pozdrawiam
Henningsdorf Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Napisano 26 Sierpień 2007 Dzisiaj byłem w Upiłce! Zapodałem posta w odkryciach! Jutro będę się kontaktował z gościem który nadaje w lokalnym radiu program historyczny na temat Chojnic i okolic może on coś podpowie! Jak co to dam znać!
pioniu73 Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 świetnie pisze się na jakis wypad mam jeszcze dwójkę kolegów poznanych na odkrywcy czasami robimy wypad na wykopki w okolicy Bydzi... ale trzeba szukac nowszych miejsc bo te wygladaja jak dziury na księżycu....Do usłyszenia
pioniu73 Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 świetnie pisze się na jakis wypad mam jeszcze dwójkę kolegów poznanych na odkrywcy czasami robimy wypad na wykopki w okolicy Bydzi... ale trzeba szukac nowszych miejsc bo te wygladaja jak dziury na księżycu....Do usłyszenia
jakofako Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 okolice Chojnic też tak wyglądają tyle,że jest dalej
pioniu73 Napisano 28 Sierpień 2007 Napisano 28 Sierpień 2007 dokładnie dziewiczych miejsc już chyba nie ma .Cześć Jakofako co z czwartkiem?
Henningsdorf Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Napisano 28 Sierpień 2007 Wiadomo, że prawie wszystkie miejsca są przeczesane, ale nie zawsze wszystko znajdą! jak Macie również jakieś pomysły na wypad między Bydgoszczą a Chojnicemi to nie mam problemu! Ja się piszę! Jeżeli chodzi o wyszukanie jakiś informacji na temat miejsca wypadowego to też służę pomocą! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.