rysiek_d Napisano 14 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2007 WitamW dniu 8 września odbywają sie dwie giełdy z militariami jesna w twierdzy Modlin a druga to Moto Weteran Bazar w Łodzi. mam pytanko gdzie bardziej się opłaca jechać chodzi mi o kupno wyposażenia niemieckiego na rekonstrukcję(gdzie jest wiekszy wybór).pozdrawiamRysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiek_d Napisano 14 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2007 może ktoś był na poprzednich imprezach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 witam:)w Modlinie jeszcze nie byłem ale na dwóch ostatnich motobajzlach w Łodzi w sumie nic ciekawego do rekonstrukcji niemca nie było (poza ładną repliką Mg 42 od jakiegoś Węgra za 1000zł ale w tedy nie mialem na nią kasy)ale to trzeba trafić.Stałum bywalcem ze swoim kramem jest tam Her Frankowski który na tym forum ma niezbyt pochlebną opinię co do oferowanych replik.Najlepiej to wybrać sie na jakąś rekonstrukcję bo tam zjeżdzają handlarze.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 Najlepiej to wybrać sie na jakąś rekonstrukcję bo tam zjeżdzają handlarze."polemizowałbym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.