Nebelwerfer Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Witam!Na D-Day wybrałem się większą ekipą, w tym moja siostra z siostrzeńcem (4 latkiem).Tłum widzów wiadomo jaki był więc siostra zapytała Half Trackowców czy wzięliby małego a górę" żeby chociaż młodzian coś zobaczył z inscenizacji a ktoś tam w mało uprzejmy sposób odmówił.Może za ostro powiedziałem o tym uractwie" jeśli uraziłem to przepraszam.Aczkolwiek blado wypadliście w porównaniu ze wspomnianymi Niemcami" którzy nie mieli oporów z prezentacją swojego sprzętu czy ekwipunku.AA 7- Pełen szacun Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 powiem tak...opory zawsze sie ma zwłaszcza jak chodzi o branie sprzet ciezki.. cho9dzi o bezpieczeństwo my potrafimy poryszac sie np po czołgu..a le dzieciaki ganija jak opetane nie patrzac pod nogi. dlatego na helu przyjelismi limit mx 4 dzieciaki na pancerzu. Bezp0ieczenstwo widza!! przedewszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Witam!Spoko,ja to rozumiem ale wszystko można wytłumaczyć uprzejmie :-)Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art234 Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Hi,hi, dzięki Nebelwerfer, warta" przy wejściu do baterii była przyjemnością i obowiązkiem...fajnie, że się podobało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 O.K. nie ma to jak kultura z obu stron, ale jednak zabytkowe pojazdy pancerne to dla czterolatka nie ten plac zabaw. Pozdrawiam. KaktuS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.