Gość Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 Witam!Czy jest ktoś na forum uzywajacy tego wykrywacza?Jeżeli tak to prosze o kilka słow na jego temat.Jak zachowuje sie w terenie? Czy ma dobre zasiegi?Jak sprawuje sie dyskryminacja?No i czy nie przeszkadza w praktyce brak ustawien gruntu?z gory dzieki
woojec Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Witam !jestem posiadaczem Tesoro Silver... od 2 lat. Jeśli mogę pomóc, to przekażę Ci moje uwagi. T. nie pożera baterii, jedna wystarczy na 4 niedzielne wypady, oczywiście w zimie jest gorzej, o ile jest taka, że da się kopać. Zasięgi w gruncie są gorsze od najdroższych i najlepszych (...) o ok. 2-5 cm. trafienie w punkt namierzonego celu to drobnostka i prosta sprawa. Otwór w cewce to Twój celownik, będziesz miał sygnał tylko wtedy, kiedy środek tego otworu przeleci" nad fantem. Lepszych wykrywaczy, które trafiają tak szybko w cel nie widziałem, choć widziałem w akcji Minelaba, Whites'a i inne znane marki. W okolicy w której działam, wielu kolegów zamieniło drogi i całkiem niezły sprzęt właśnie na Tesoro. Przykłądowe zasięgi to: hełm niem. - 80 cm, miska aluminiowa w okopie - 1 m, drobnica, małe monety - do 25 cm. T. pokaże metal kolorowy wielkości głowki od zapałki - 10 cm. Darz Dół! Woojec.
Gość Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Witam!Odświeżam temat i przyłączam się do pytań hunt'a. Może znajdą się jeszcze jacyś użytkownicy tesoro silver uMax i potwierdzą iż jest to najlepszy wykrywacz na drobiazgi w swojej cenie, nieposiadający żadnych wad....serdecznie pozdrawiamAndrzej
Vincent Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 WitamA może przybyli jacyś nowi posiadacze modelu jak w temacie, którzy podpowiedzą nowicjuszowi czy sprzęt ten jest wart swej ceny;)
Gość Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 Witam.Może ktoś da namiary na stronę z Tesoro.
Vincent Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 witamOto stronka producentawww.tesoro.com
Gość Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 hm... dość drogo jak za tak prosty detektor.
sapertorun Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Ja mam i polecam. Jestem barrrrrrrrrdzo zadowolony.Co wyjazd moetka:)))))
Vincent Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 WitamCena u dystrybutora w Polsce to 1350...niemało ale dotychczasowe trafienia pokazują że jest wart swej ceny
Heruss Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 adres dystrybutora w Polsce znajdziesz na stronie Tesoro www.tesoro.com ,nie mozna na forum podawac adresow przedstawicieli firm w Polsce, bylaby to reklama.Poszukaj a znajdzieszHeruss
SZZ Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Witam!Telefony do przedstawiciela Tesoro i adres e-mail znajdują się na stronie Odkrywcy w dziale ogłoszenia komercyjne. Jest tajemnicą Poliszynela, że jest nim Raned.Pozdrawiam:-)SZZ
Etam Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Tesoro mam od kilku lat i jest git.Efekty są tylko cierpliwość potrzebna i miejsce oczywiście :-)))Pozdrawiam etam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.