Skocz do zawartości

Tesoro Silver micro max

Gość hunt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Czy jest ktoś na forum uzywajacy tego wykrywacza?
Jeżeli tak to prosze o kilka słow na jego temat.
Jak zachowuje sie w terenie? Czy ma dobre zasiegi?
Jak sprawuje sie dyskryminacja?
No i czy nie przeszkadza w praktyce brak ustawien gruntu?

z gory dzieki
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam !
jestem posiadaczem Tesoro Silver... od 2 lat. Jeśli mogę pomóc, to przekażę Ci moje uwagi. T. nie pożera baterii, jedna wystarczy na 4 niedzielne wypady, oczywiście w zimie jest gorzej, o ile jest taka, że da się kopać. Zasięgi w gruncie są gorsze od najdroższych i najlepszych (...) o ok. 2-5 cm. trafienie w punkt namierzonego celu to drobnostka i prosta sprawa. Otwór w cewce to Twój celownik, będziesz miał sygnał tylko wtedy, kiedy środek tego otworu przeleci" nad fantem. Lepszych wykrywaczy, które trafiają tak szybko w cel nie widziałem, choć widziałem w akcji Minelaba, Whites'a i inne znane marki. W okolicy w której działam, wielu kolegów zamieniło drogi i całkiem niezły sprzęt właśnie na Tesoro. Przykłądowe zasięgi to: hełm niem. - 80 cm, miska aluminiowa w okopie - 1 m, drobnica, małe monety - do 25 cm. T. pokaże metal kolorowy wielkości głowki od zapałki - 10 cm. Darz Dół! Woojec.
  • 2 months later...
Napisano
Witam!

Odświeżam temat i przyłączam się do pytań hunt'a.

Może znajdą się jeszcze jacyś użytkownicy tesoro silver uMax i potwierdzą iż jest to najlepszy wykrywacz na drobiazgi w swojej cenie, nieposiadający żadnych wad....

serdecznie pozdrawiam
Andrzej
  • 1 month later...
Napisano
Witam
A może przybyli jacyś nowi posiadacze modelu jak w temacie, którzy podpowiedzą nowicjuszowi czy sprzęt ten jest wart swej ceny;)
  • 2 weeks later...
Napisano
adres dystrybutora w Polsce znajdziesz na stronie Tesoro www.tesoro.com ,nie mozna na forum podawac adresow przedstawicieli firm w Polsce, bylaby to reklama.
Poszukaj a znajdziesz
Heruss
Napisano
Witam!
Telefony do przedstawiciela Tesoro i adres e-mail znajdują się na stronie Odkrywcy w dziale ogłoszenia komercyjne. Jest tajemnicą Poliszynela, że jest nim Raned.
Pozdrawiam:-)
SZZ
Napisano
Tesoro mam od kilku lat i jest git.Efekty są tylko cierpliwość potrzebna i miejsce oczywiście :-)))
Pozdrawiam etam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie