C.S.F.C. Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Napisano 13 Sierpień 2007 Witam! dawno mnie tu niestety nie było... ale teraz mogę mówić o pewnych konkretach. Mam w końcu fundusze na własny sprzęt... nie chcę zaczynać od byle czego, ale niestety jestem aktualnie trochę nie na bierząco ze sprzętem.Proszę was o radę... chcę kupić wykrywacz na militarkę i monety za 1500-3000zł im mniej tym lepiej:) Z góry dzięki wilekie za pomoc....
havir Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 broń boże sie nie obrażaj, ale twoje pytanie jest zbyt amatorskie, aby doradzić ci minelaba za 2500 z setką funkcji, z całą powagą doradzam rutusa solarisa, cena obecna to 1299 zł, monetki i militarka owszem owszem, zajrzyj na http://www.rutus.com.pl/solaris.php, w zakładce gdzie kupić wybierz miasto, tam masz tel do przedstawiciela, umów się na prezentację, i szczerze, gotówkę też zabierz, muślę ,że się skusisz, powodzenia.
Dziki Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 Solaris na pocatku moze byc chyba za skomplikowanym sprzetem, chcoiaz do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic. Jesli masz takie a nie inne fundusze mysle, ze nie ma co sie rozdrabniac - i na przyklad wybrac cos ze stajni Tesoro (np. Cibola) czy Garret.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.