Skocz do zawartości

pierwszy własny sprzęt

C.S.F.C.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! dawno mnie tu niestety nie było... ale teraz mogę mówić o pewnych konkretach. Mam w końcu fundusze na własny sprzęt... nie chcę zaczynać od byle czego, ale niestety jestem aktualnie trochę nie na bierząco ze sprzętem.Proszę was o radę... chcę kupić wykrywacz na militarkę i monety za 1500-3000zł im mniej tym lepiej:) Z góry dzięki wilekie za pomoc....
Napisano
broń boże sie nie obrażaj, ale twoje pytanie jest zbyt amatorskie, aby doradzić ci minelaba za 2500 z setką funkcji, z całą powagą doradzam rutusa solarisa, cena obecna to 1299 zł, monetki i militarka owszem owszem, zajrzyj na http://www.rutus.com.pl/solaris.php, w zakładce gdzie kupić wybierz miasto, tam masz tel do przedstawiciela, umów się na prezentację, i szczerze, gotówkę też zabierz, muślę ,że się skusisz, powodzenia.
  • 2 weeks later...
Napisano
Solaris na pocatku moze byc chyba za skomplikowanym sprzetem, chcoiaz do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic. Jesli masz takie a nie inne fundusze mysle, ze nie ma co sie rozdrabniac - i na przyklad wybrac cos ze stajni Tesoro (np. Cibola) czy Garret.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie