thomson Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 Mam pytanie jak zalatać dziury w helmie niemieckim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 od kul ? czemuż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Jakie jest nasze motto?-szpachla -szpachla-szpachla ;}Jesli ktos potrafi to spokojnie to mu wystarczy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 nie od rdzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 Najpierw trzeba helm dokladnie wyczyscic z rdzy wlasnie. To pierwszy krok w konserwacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 zaspawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steinar Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Ja osobiście preferuję szpachlę.Moim zdaniem najlepsza jest ta aluminiowa.Podklejam od spodu dość mocną taśmę klejącą i naprzód.Póżniej tylko dobrze dotrzeć,podkład i właściwy kolor.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic112 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 kiedyś zrobiłem coś takiego ale żywicą epoksydową ma kapitalną strukturę wzmocniona włóknem szklanym jest naprawdę bardzo mocna jeśli zrobi się to odpowiednio to po dziurach nie będzie śladu do szlifowania najlepsza będzie kątówka z papierem drobno ziarnistym bądz inna maszyna ręcznie to już tylko wykończeniówka żywica i włókna do nabycia w sklepie motoryzacyjnym koszt to o ile pamiętam 12-15zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filutek Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 a szpachla, jaka i czy przy malowaniu polskiego hełmu trzeba szpachlowac z wierzchu przeciez idzie korek na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 ja tam trupków z wżerami sie nie tykam wole stany idealne, tylko pomalowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.