Gość Napisano 18 Czerwiec 2002 Napisano 18 Czerwiec 2002 Witam.Wpadlem na ta strone, bo kupilem przypadkowo jakis bardzo stary numer Odkrywcy. Gazetka ciekawa, chociaz ja nie z tej branzy :))Chcialbym zasugerowac Wam, poszukiwaczą wszelkiego zelastwa, że należy zwracac uwage na te deberwujace kamole ktore wykrywa Wasz wykrywacz. Wiem, ze przewaznie i tak sa to zuzle, odpady hutnicze i inne badziewia, ale w koncu mozecie natrafic na nowy polski meteoryt !!! I jakby na to nie patrzec, poza wieczna chwala :)) kapnie tez troche pieniazkow. Jesli ktos chcialby sie czegos wiecej dowiedziec o meteorytach, przeslac jakis kawalek do zbadania i weryfikacji, to sluze pomoca. Marcin Cimaławww.Meteoryt.Net
Gość Napisano 18 Czerwiec 2002 Napisano 18 Czerwiec 2002 Od cholery kopię kamieni i nie dał bym 5 zł za to, że przynajmniej jeden jest meteorytem.
Robi Napisano 18 Czerwiec 2002 Napisano 18 Czerwiec 2002 Do J: To samo ja. Ja to nawet 5 groszy bym nie dał. Chociaż muszę przyznać, że ostatnio jeden z kamieni zatrzymałem, bo wyjątkowo piszczał i był ciężki. Ale znając życie, to prędzej to będzie kapsel od Żywca, który skamieniał, niż meteoryt... :-))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.