nadawca Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 Co może się dziać z wykrywaczem kiedy kieruje go nawet w niebo a on mi dalej daje sygnał i jak dotkne mocniej gałęzi to też daje sygnał Mój sprzęt to bounty hanter quick silver ????????
Mirkoni Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 a kto jest producentem tego wykrywacza..?
Heruss Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Bounty Hunter jest produkcji amerykańskiej, a co do przyczyny jest prozaiczna....rozszczelnienie cewki, lub jakiś kabekel od cewki rozwalony. Ale ta pierwsza usterka jest najbardziej prawdopodobna. Jezeli masz kase wyślij to do Proscana, napewno zaradzi. Ale jak chcesz sam spróbować to najpierw wysusz porzadnie cewkę i zobacz czy nie ma na niej żadnych szczelin (od spodu) jak są to je porządnie zaklej. Ja osobiscie wysłał bym to do Proscana. Pożądnie przynajmniej zrobi i dużo nie skasuje.PozdroHeruss
nadawca Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Napisano 11 Sierpień 2007 s kto to jest ten Proscan jak mozna nawiazać z nim kontakt??pozdrawiam
Heruss Napisano 11 Sierpień 2007 Napisano 11 Sierpień 2007 Wrzuć sobie w Googlach Proscan i wykrywacze to znajdziesz. Na tym forum nie może być reklam ...;) Jest to kompetentny człowiek, który naprawia wykrywacze.Heruss
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.