pioniu73 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 Kopał ktoś w tych okolicach i czy się tom czepia leśniczy albo fanatycy kolejnych pseudo skansenów .........niedaleko pewnej drogi znalazłem chyba jakieś okopy ...Jest chętny na identyfikacje czy się nie mylę ....mam auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Witam!Planujemy ze znajomym jakiś wypad więc chętnie się przyłączymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioniu73 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 w piątek i sobotę oraz niedziele pracuję ale dni mam wolne o której mam być i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioniu73 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 To znaczy w nocy pracuje a dnie mam wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 GG 5665967 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Odezwij się na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.