adrian wlkp Napisano 6 Sierpień 2007 Autor Napisano 6 Sierpień 2007 co kupic dobrego i za rozsadna cene na militarke?
folwar Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Jak wysoka jest rozsądna cena? Ja poleciłbym używanego Whites'a 5900/6000, na grubszy kolor i żelastwo na pewno sie sprawdzi.
oskarxyz Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 A ile zmierzasz przeznaczyc na wykrywacz?Według mnie dobrym rozwiązaniem jest RUTUS SOLARIS.
adrian wlkp Napisano 6 Sierpień 2007 Autor Napisano 6 Sierpień 2007 a co powiecie o smetku?z cewka 40 cm?
JACMIL1 Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 ja ci radzę kup firmowy sprzęt i najlepiej nie produkowany w Chinach itp. szkoda ze Japończycy nie produkują game wykrywaczy wiadomo co znaczy jak pisze na produkcieMADE IN JAPAN ale Niemiecki Lorenz jest najlepiej wychwalanym sprzętem przez poszukiwaczy sam używam niema sobie równych narazie, ale wiadomo cena nie na twój portwel,osobiscie polecam firme TESORO i XP
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.