bongo* Napisano 4 Sierpień 2007 Autor Napisano 4 Sierpień 2007 JESTEM MłODYM POSZUKIWACZEM ZALICZYłEM JUż KILKA WPADEK NA FORUM.CZY SZANOWNI BARDZIEJ DOśWIADCZENI KOLEDZY MOGLI BY PODZIELIć SIę SWOIMI ZłOTYMI RADAMI I DOśWIADCZENIEM.
to17071990 Napisano 4 Sierpień 2007 Napisano 4 Sierpień 2007 Doświadczony nie jestem , ale żeby ci pomóc musisz powiedziec co cie konkretnie interesuje. Zadaj jakieś pytania
mixxxer Napisano 4 Sierpień 2007 Napisano 4 Sierpień 2007 Cześć, jak widać jestem jeszcze bardziej początkującym, ale udzielę Ci trzech najprostszych rad:a) nie zaśmiecamy forum i zanim założymy nowy wątek sprawdzamy, czy ostatnio temat nie był już poruszany, b) zwyczajna kultura w kontaktach z drugim człowiekiem wystarczy, c) nie nadużywajmy capslocka (chyba, że krzyczymy albo z przyczyn technicznych) :))Pozdrawiam
admin Napisano 4 Sierpień 2007 Napisano 4 Sierpień 2007 pieknie :)Prosze stosowac sie do powyzszych rad !I zadawac konkretne pytania
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.