Gość Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 Stirlitz skwapliwie zanotował dane. Pod strzaskanym parapetem czekała walizkowa radiostacja, należało jak najszybciej przekazać radiogram do Moskwy.- Shutlzie, żyjesz ?- Jestem Herr Ober ! Nie musi Pan pytać, mam ten cholerny grudniowy ale jak Iwan będzie tak dalej polewał to nie wiem czy doczekam styczniowego. Jurgen dzisiaj rano przyniósł z rozdzielni. Trochę nadpalony..wszędzie o nas: Gwiazdka u Williego, wilkołaki,nasze schowki,nasze muzea,nasze tajne fabryki,nasze enklawy,lotniska,dywizje konne,forty,odznaczenia i nasze menażki, mapy austryjackie...jeden ruski i coś o Polakach...To w GG drukują ? O i ten ślaczek wkoło enklawy" ...cie choroba.Stirlitz zamyślił się gwałtownie ! Natychmiast radiogram do centrali, szarpiąc radiostację spod parapetu już wiedział : Śląsk w szpiegowskiej matni ...ogarnęła go Rozpacz Szpiega"...
1AIR1 Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 Dystrybucja w Warszawie bardzo kuleje.Znam wielu chętnychktórzy by kupili Odkrywcę ale nikomu nie chce się pchaćw godzinach popołudniowych(rano pracujemy) przez Śródmieście Warszawy po to by wejśc np: do Pelty - straszne korki a w dodatku konia z rzędem temu komu uda się zaparkować samochodem w tym czasie w okolicach Pelty.Jeszcze dwa miesiące temu Odkrywcę można było kupićw różnych dzielnicach miasta.W tej chwili można o tym zapomnieć.Gratuluję marketingowych" pomysłów.
Monsun Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Witam,dystrybucja w Toruniu też kuleje. Dziś jeszcze nie były Odkrywcy w Grodzie Kopernika.PozdrawiamMarcin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.