H2HSnake Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 szkoda żem w Irlandii hehehe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H2HSnake Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 ...ale może jednak ktoś to dzisiaj nagra, i następną część, ludzie zlitujcie się :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen1 Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Jestem już po I części, dosłownie przed chwilą się skończyło. Rewelacja. Role aktorskie dopasowane wspaniale, znajomi z rekonstrukcji dostrzegalni, widziałem paru kolegów od Pawła Sajewskiego. Nawet Pani Andersowa jak z oryginału. Sceny z przesłuchania generała na Łubiance i ze spotkania ze Stalinem lepsze niż w filmach fabularnych jakimi zwykła raczyć nas TVP. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek78przemysl Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Jestem pod bardzo pozytywnym rażeniem filmu. Warto było jednak biegać po tym lotnisku w zimnie, wietrze i o pustym żołądku. Można się przyczepić do elementów umundurowania, itp, ale czy o to chodzi? Film jest dobry i o wiele bardziej interesujący niż przereklamowana Twierdza Szyfrów. Szkoda tylko, że takiego edukacyjnego filmu nie wpuszczono we wcześniejszych godzinach. 23.50 to zdecydowanie za późno.Pozdrawiam wszystkich kolegów, z którymi miałem przyjemność grać w scenach z lotniska pod Lublinem.Mirek MajkowskiPSRH X D.O.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.