Skocz do zawartości

Najnowsze informacje o Riese

Gość magma

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Znacie może jakieś strony, na których znajdę najnowsze informacje o sowiogórskich kompleksach? Chodzi mi o aktualny stan zaawansowania prac itp.
Napisano
Z tego co mi wiadomo, nie ma takich bieżących informacji, wszystko jest przekazywane taką droga jak ta (internet) lub pozyskiwana samodzielnie przy wyjazdach w Góry Sowie.
Gontpwa, wieści z października: dolną część kompleksu podobno wydzierżawił ten sam pan, który robi dziwne rzeczy z Włodarzem. NIedaleko zasypanych sztolni ma swoje ancho" z koniaqmi i ogólnie rekreacją. Przy zasypanej sztolni z wielką platformą przed otworem(w zalezności od planioó sztolnia 1 lub sztolnia 3, pewni chłopcy kopali od góry dość potężny szyb - nie wiem, czy zakończyli swoje starania. NA wyższym poziomie, to tez stan z października, krata prowadząca w głąb góry elegancko odspawana, wejście bezproblemowe.
A propos: jakie wieści z Włodarza, kiedy zakonczą się tajemnicze prace wewnątrz? Kto wie?
Napisano
Zdaje sie, ze niepredko, bo wszyscy - poczawszy od gajowego maruchy, skonczywszy na walbrzyskich firmach robiocych zabezpieczenia, a przede wszystkim nadzor budowlany chca sie pozywic przy szpakowskim. Moze to i lepiej... Skonczy sie niestety epoka romantycznego chodzenia po Sowich, teraz wszedzie zawiezie nas czolgiem, transporterem albo przynajmniej osinobusem wlasciciel.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie