sowkaa Napisano 31 Lipiec 2007 Autor Napisano 31 Lipiec 2007 jezeli ta informacja sie przyda to mialem wykop pojedynczego denara antoniusa piusa z czwartego roku jego panowania jako konsula.moneta byla na wzniesieni,miejsce zapomnianej drogi ok.40cm.w ziemi,podlasie,dwor juchnowszczyzna.gmina juchnowiec.
elnio Napisano 31 Lipiec 2007 Napisano 31 Lipiec 2007 Informacja się przyda - dzięki.Da radę załatwić fotki tej monety?PozdrawiamArek elnio@wp.pl
sowkaa Napisano 31 Lipiec 2007 Autor Napisano 31 Lipiec 2007 jutro zapodam bo koledze orzenilem co takowe zamienia na inne fanty. dopiero teraz zaluje swoich poczynan bo moglem ja najzwyczajniej oddac komus!tak w ogole to to na rewersie byly dwie sobie podajace w uscisku dlonie trzymajace klosy. wycenili mi to na 60 zeta. stan ponoc do bani byl ale w ustach ja do domu nioslem taki bylem. mysle ze tam moze jeszcze cos byc bo sa w okolicy kurchany z czasow rzymskich. zaznaczam ze nie kopalem w zadnym grobie. zwyczajnie wyszla.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.