jaco25 Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 Witam,mam pytanie jak postarzeć drewniane okładziny by choć troche przypominały oryginały,chodzi o radomiaka.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Słyszalem że trzeba wygotowac w oleju. Ja osobicie smaruje olejem , wycieram do sucha i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Witam. Tak prezenują się podstarzone okładziny w moim perkunie wz24. Drewno było dość ciemne. Najpierw wcierałem w okładki oliwkę i troszkę smaru grafitowego. Jak widać całkie fajnie to wyszło. :)(sorki za słabe fotki)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 .. i następny wz24. z okładzinami mojej roboty :)pzdtr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.