prusak1917 Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 znalazłem dzisiaj ładno skrzynke wermachtu i mam spory problem . siedzi wniej robal są slady po dziurach swieżych nawet go słychac jak zasuwa drewno! może wiecie jak go załatwic jeszcze troch i zostano zniej same okucia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 formalina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prusak1917 Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 wielkie dzieki, Parowóz ,jutro wyprobujie na tego robalca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Witam. Jeśli słychąć jak gryzie to jest to raczej spuszczel.Zastrzyki w otwory i przypuszczalne miejsca żerowania moga go wykończyc.Terpenytna z czystą bęzyną,nitro,denaturat też sa dobre.Można by przygrząć te miejsca gorącym żelazkiem ale tak aby nie przypalić.Działaj szybko bo jeśli to spuszczel to wygryza korytarze nawet4x6mm i większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prusak1917 Napisano 25 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2007 . efes .dzęki za podpowieć wczoraj tak zrobiłem wysmarowałem i powlewałem do dzur kupiłem w sklepie trucizne na robale korniki itp.wlałem w nio puł litra jeżel teraz przezyjie bo tej bombie chemicznej to jo spale razem znim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.