Merdoc Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 Witam drogich kolegów mam pytanko czy ten prostownik nadaje sie do niej oraz na zdjeciu drukim czy te zabki moge zamoczyc w cieczy w której bede czyscił przedmiot pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 fota druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 zalezy czy ma mocno zrec czy slabo, na tym bedzie ci szybko i mocno zjadac.maly prad to powoli o dokladniej mozesz kontrolowac itd.za tych klamerek muszisz dolaczy elektrody, z jakies przewodnika drut np z chromoniklowy [nierdzewka] lub lepiej z elektrody weglowej mniej koroduje.opary sa trujace wiec na swierzym powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 22 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2007 czerwony drucik czyli plus do niszczonej a czarny do czyszczonej tak i po drugie po 2 minutach napiecie w prostowniku spada mi do zera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Prostownik jest za słaby i traktuje to jak zwarcie, znaczy wyłancza się automatycznie. Daj w szereg żarówke 12V 21W i będzie OK.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 cyrograf w tym momencie jestem zielony czy mozesz mi to jakoś wytłumaczyc jak mam to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 Nie wiem jak napisać ci to prościej. Jeden krokodylek zapnij na żarówke a od styku jej drugi i do elektrody. Tak aby żrówka świeciła podczas elektrolizy. Obojętne czu na + czy -. Najłatwiej to pdpiąć mając oprawe do takiej żarówki, jak nie to lutować przewody lub w ostateczności przykleić taśmą izolacyjną.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.