Shark14_a1 Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2007 Mam pytanko.Od kogo najlepiej brać kangurke i spodnie w splinterze?? Zastanawiałem się nad creobp (nie wiem jaki materiał ma teraz sturm). Chodzi o to żeby wiernie odzwierciedlała te kangurki z końca wojny. Za wszystkie posty z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Z końca wojny to polecam zamiast Splittera (PISOWNIA!) Sumpfa w wykonaniu Sturma, od Creopb. Bardzo fajna kurtka a reprodukcja kamuflażu poprawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Polecam import z Azji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2007 Z tego co wiem hero sie w Azji zaopatruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 ja wiem ze partyzant.pl tam kupuje, nawet znam źródło tego towaru ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Co do pisowni, nie dziwcie się - jeśli człowiek jest fresh, to łatwo go mogą zbałamucić różne amerykańskie strony, gdzie pisownia splinter" jest nagminna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.