Shark14_a1 Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Napisano 19 Lipiec 2007 Mam pytanko.Od kogo najlepiej brać kangurke i spodnie w splinterze?? Zastanawiałem się nad creobp (nie wiem jaki materiał ma teraz sturm). Chodzi o to żeby wiernie odzwierciedlała te kangurki z końca wojny. Za wszystkie posty z góry dzieki.
Johann Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 Z końca wojny to polecam zamiast Splittera (PISOWNIA!) Sumpfa w wykonaniu Sturma, od Creopb. Bardzo fajna kurtka a reprodukcja kamuflażu poprawna.
Shark14_a1 Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Napisano 19 Lipiec 2007 Z tego co wiem hero sie w Azji zaopatruje.
ober_schutze Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 ja wiem ze partyzant.pl tam kupuje, nawet znam źródło tego towaru ;d
meleskul Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 Co do pisowni, nie dziwcie się - jeśli człowiek jest fresh, to łatwo go mogą zbałamucić różne amerykańskie strony, gdzie pisownia splinter" jest nagminna
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.