nicolaus3 Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Napisano 19 Lipiec 2007 Witam,jezdze w ten rejon dosyc długo (działki przy SKLEJCE MORĄG)ale jeszcze nigdy tam nieszukałem.Jakas mała podpowiedz gdzie sie skierowac,lub co tam w tych okolicach wychodzi?Widziałem tez jakis pomnik chyba w rejonie jednostki ale co on upamietnia to do tej pory niewiem.
dariuszflex Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 Cześć :)Co prawda nie szukam w tych rejonach - ale urodziłem się w Morągu - chętnie bym wyskoczył na wspólne poszukiwania w te rejony - w okolicach Ponar nad jeziorem Narie jest jakiś stary zapuszczony dworek - może tam będzie sens pokopać.Tak w ogóle mieszkam w Toruniu i poszukuję chętnch do sklecenia trwałej grupy - 3 - 4 osób.Posiadam auto kimbi i mnóstwo wolnego czasu.Pozdrawiam i liczę na odzew.
ColdDemons Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 @dariuszflex ja mieszkam w Aleksandrowie Kujawskim!!!Możemy pokopać razem!!! Czekam na propozycję!!!! gg4619395
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.