Kobieras39 Napisano 14 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2007 Witam czy jest ktos z helu na forum? z checia sie zgadam na wykopy;]pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Nie dość że rozryty to co Ty chcesz w słonym piachu znaleźć? Stany fantów żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcioner13 Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 w helu nic nie ma ale w jastarni i kuznicy znam fajne miejsca ja mieszkam w rumi to obok gdyni ale czesto bywam w jastarni bo mam tam rodzine P.S chetnie sie umuwie na wykopki,moj meil tekila71@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlol Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Ja z Helu, dziś rozpoczynam akcje studnia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.