sokolik Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Chciałbym obejrzeć taki film gdyż interesuję się polskimi motocyklami Sokół 600.Jest w tym filmie ujęcie kręcone gdzie widać doskonale te motocykle. Nigdzie nie mogę tegokilmu zdobyć.Czy ktoś może mi pomóc zdobyć taki film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Chyba Paweł i Gaweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolik Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Mogę się mylić ,nie jestem tego pewny.Swoje sugestje oparłem o wycinek prasowy z kadrem filmu podpisanymże jest to film Bolek i Lolek.Widziałeś te Sokoły w kilmie Paweł i Gaweł? To będzie dla mnie ważna wiadomość jakiego filmu szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolik Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Mogę się mylić ,nie jestem tego pewny.Swoje sugestje oparłem o wycinek prasowy z kadrem filmu podpisanymże jest to film Bolek i Lolek.Widziałeś te Sokoły w kilmie Paweł i Gaweł? To będzie dla mnie ważna wiadomość jakiego filmu szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 a jednak Bolek i LolekPaweł i Gaweł późniejszy trochę jesthttp://www.filmpolski.pl/fp/index.php/22467 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 ale czy na motorze tam jeździł - tego nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolik Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2007 jest tam ujęcie jak siedzą na nowych motocyklach w jakimś przedstawicielstwie handlowym.Zamieśiłbym zdjęcie z tego kadru ale jest za duże i nie mogę umieścić na forum,a jak je zmniejszyć tego nie wiem.Nie jestem biegły w komputeryzacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.