ejni Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Napisano 4 Lipiec 2007 mam dylemat co kupic bounty huntera za 400zł czy jabla za 150?? w co lepiej zainwestuje ?? po 1 jusz pracowałem z jablem i to nieraz i jest dobry ma bd czułość jak zate pieniądze !! czekam na odp. z gury dzieki!!!
TIX Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 o rany !! ratujcie mnie !! jak można takie błędy robić ?????
ColdDemons Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Temat już znany!!!!Jeśli chcesz kopać złom to kup Jabelka, wtedy będziesz kopał, kopał, kopał...kopał dosłownie wszystko :). O Bounty raczej zapomnij bo pewnie masz na myśli najtańszą wersję tego wykrywacza. A tak na poważnie to uzbieraj jeszcze z 200zł i kup sobie jakiegoś używanego HS-3, Rutusa, lub nowego ACE 150!!! Pozdrawiam!!!
krzysiek1976 Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Ja kopię z najtańszą wersją tego wykrywacza i nie narzekam.ColdDemons -sądzisz, że z wykrywką za cztery stówki przejdziesz nad fantem i go ominiesz, to jesteś w błędzie.Szukam drobnicy (przeważnie leży płytko) i to co mam znaleźć to znajduję. Oczywiście o kopaniu militarki z 2 metrów można zapomnieć, ale na pola polecam.Pozdrawiam
ColdDemons Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Sam nigdy nie miałem Bounty, ale moi znajomi tak i jakoś nie byli zachwyceni!!! Powiedz mi jak z dyskryminacją w twojej wersji???
krzysiek1976 Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Witam!!! Dyskryminacja jest super, tak mi się przynajmniej wydaje. Nie działa w przypadku, jak przejdziesz nad kawałkiem żelastwa o wymiarach 10 x10 cm. Ale sygnał wtedy jest ępy" i wiadomo, że to nie kolor.Wada sprzętu -delikatne wykonanie. Moja wykrywka jest cała poklejona(rączka, podłokietnik).Osiągi są O.K. jak na tę cenę. Byłem na wykopkach z różnymi znajomymi. Wszyscy mają droższy sprzęt od mojego. Chodząc w tych samych miejscach (oczywiście w tym samym czasie) -WYNIKI MAMY PODOBNE!!!Pozdrawiam!!!
ejni Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Napisano 5 Lipiec 2007 dzięki kryzsiek ale raczej kupie podrubke bounty huntera bo jest tansz a a gadałem z gosciem to jest to samo co bounty hunter tylko o pół ceny mniej i niema napisu bounty hunter!! ;p dzieki wszytkim poszukiwaczą!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.