Skocz do zawartości

Wykrywacze Pen Elektronik 

Gość Kogi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Proszę o opinie na temat wykrywaczy tej firmy. Wiem, że mają w ofercie Pioniera i Dukata. Ceny są dobre bo 399 i 599 zł. Mam dylemat co wybroć ?
Dzięki
Kogi
Napisano
Witam!
Osobiście nie używałem tego wykrywacza ale słyszałem niepochlebne opinie przeczytaj post z 2002-05-29 UWAGA :dukat w malinach "

Napisano
Witam.
Przeczytałem post niezadowolonego klienta i zastanawiam się jak skończyła się ta sprawa. Czy firma wymieniła uszkodzoną część ? Nie znam się na wykrywaczach i to ma być pierwszy zakup ale wykopywania kamieni wolę uniknąć. Czy to wina wykrywacza czy brak doświadczenia ?
Kogi
Napisano
Jak polski to zaraz kiepski a macie coś lepszego za te pieniądze :))))))))))))))
Napisano
Z tańszych, to np. policja używa VIKINGA". Widziałem w TV jak szukali łusek ... ale nic bliższego o nich nie wiem /zdaje mi się, że ktoś na forum już polecał VIKINGA jako dobrego w klasie cena-jakość, chyba ok. 600 zł./
Napisano
kupowanie polskich piszczałek to strata kasy i czasu oprócz może smętka a kto słyszał o jakimś pen elektronik

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie