Skocz do zawartości

Mierzeja Wiślana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie ! W te wakacje jade na mierzeje a dokładniej do jakiejś miesciny obok Krynicy Morskiej , i mam pytanie ... jakie są tam zagrozenia inne oprócz strazy granicznej. Jesli mozecie to tez napiszcie jak tam sie kopie, i czy duzo ludzi szweda sie po lasach.
Napisano
Witam

Ja też jade w tym roku na mierzeje, powiem tak(z tego co wiem) dużo ludzi może się szwędać bo są to miejscowości wypoczynkowe, można bać sie straży leśnej bo na mierzeji jest park krajobrazowy,

PozdrO
Napisano
Duzo kleszczy,a ta strona Polski ma największy procęt tych zarażonych.Kopie sie fajnie co roku na wakacjach coś fajnego śię znajdzie mimo że przekopana.Ostatnio 3 hałery szfabskie.
Napisano
Witam!
bylem w Piasach pare godzinek pare lusek troche zlomu.
kolejne doswiadczenie z mundurowka czyli z sg wypadlo pomysnie

Ps.pozdrawiam Odkywce ktorego widzalem obok kosciola w dniu 6 lipca ok godz.17

Darz dol!!!
Napisano
Jakiego tarpana? SG ma land rovery...tarpany i UAZ-y to mieli ale parę latek temu...teraz cichuyko zajadą od tyłu i.....
Napisano
Witam!
Ja też już od dłuższego czasu interesuję się Mierzeją. Tak jak Wy jadę tam na wakacje (konkretnie Stegna) ;)

Będę tam 15-25 lipiec. Przydało by się jakieś towarzystwo - jeśli chcecie razem coś pokopać to napiszcie na gg - 7788328.

Pozdrawiam!
Napisano
Ja będę w Stegnie w pierwszej połowie sierpnia ale ja nie śmigam z piszczałką. Jak ktoś jest chętny na wspólne zwiedzanko to zapraszam na GG 131442 lub www.brendler.up.pl
Napisano
a może ktoś jakieś ciekawe miejsce na polu namiotowym polecić?tanie i spokojne?jakoś w sierpniu się może wybiore.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie