IgI Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Napisano 2 Lipiec 2007 WitamZastanawiam się nad kupnem wykrywacza. Stwierdziłem, że jednak nie chce kupować HS-3, bo podobno jest on bardziej na militarkę. I właśnie z tego co czytałem na tym forum o Rutusie to jest on właśnie uniwersalny. Cena do 1500. I właśnie nie wiem jaki wykrywacz był by dla mnie odpowiedni. I czym się różnią te Rutusy? Osiągami? Właśnie nie wiem. Chyba właśnie bym sobie kupił Rutus first albo solaris. Tylko który lepszy? Albo podajcie inne dobre modele Rutusa.Pozdro :)
ColdDemons Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 Solaris jest jak najbardziej uniwersalny!!!!Albo jeśli chcesz kopać militaria i kolor i masz w budżecie 1500złociszy to zrób tak: kup HS-3 koszt ok 700zł (militaria) i Garrett ACE 150 koszt 600zł (kolorek. Pozdrawiam
IgI Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Napisano 2 Lipiec 2007 Tylko właśnie ja chce tak żeby mieć jeden wykrywacz uniwersalny a nie dwa różne. Mimo wszystko dzięki za odpowiedź i wezmę solarisaPozdro :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.