aslv Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Co wy na to Panowie i Panie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2007 cd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2007 I najlepsze. Cena ...Orientacyjnie 120 pln :)aslv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2007 A zapomniałem czarne też są :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 No dobra ale co to ogłoszenie jakieś, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Nity są źle rozmieszczone i ogólnie złe- współczesne zrywalne, a nie zaklepywane. Brakuje sklejki w środku.Ogólnie dobra baza wyjściowa do ładnej repliki- skóra dobra, szycie również. Ładnie wygięta blacha, zastosowałbym jednak nieco cieńszą, ocynkowaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Układ nitów nie taki, nity nie takie i d ring jakis taki niemrawy ; )w linku moja taszkahttp://img69.imageshack.us/img69/5370/dsc00658oa4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2007 nie to nie reklama tylko o zdanie pytałem.aslv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.