mieszko_1 Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Napisano 27 Czerwiec 2007 jak w temacie-mam zamiar dokupić do mojego minelaba Sovereigna GT jakegoś moneciaka.Terra jest lekki,Explorer jest ciężki i drogi-ale czy lepszy ??
banan20 Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 No pewnie Ex Se jest lepszy bo drozszy(ja uzywam X terra 70 i jestem tez zadowolony). Ale nie wiem jaki jest sens dokupywania do Soveringa moneciaka jak przecierz Soveraign to typowy moneciak................
Navigator Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 Witam Tak jak powiedział kolega. Minelab Sovering to pierwyj sort na monety,jak kupisz SE to nie będzesz widził różnicy między tymi wykrywaczami.SE posiada więcej bajerów tak naprawdę wcale nie potrzebnych a cena wykrywacza jest spora.Pozdrawiamposzukiwaczy skarbów
don66 Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 Dokupywanie nie ma sensu ponieważ Sovereign GT to świetny sprzęt na monety i wieloczęstotliwościowy. Przypuszczam, że lepszy od X terra 70 a wagowo nie lżejszy od Ex SE.Jak chcesz go zamienić to raczej na Ex SE chyba że Cię ręka boli to X - 70.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.