paul Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Napisano 25 Czerwiec 2007 Witam!Tak jak napisałem to mój drugi wykopany Rzym". Niestety stan tragiczny. Zastanawiam się czy to przypadkiem nie jakiś fals?Na rewersie chyba Vesta , awersu nawet nie próbuję rozszyfrowywać, chociaż być może Faustyna ? Proszę znawców o identyfikację. Pozdrawiam !!
elnio Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Denar pośmiertny Faustyny Starszej (zm. 141 r.) z Ceres na rewersie. O taki: http://www.wildwinds.com/coins/sear5/s4582.htmlTak jak w przypadku poprzedniego rzymka wysyłam prośbe na maila.
paul Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Napisano 26 Czerwiec 2007 Dzięki Elnio ! informację zaraz wysyłam.
paul Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Napisano 28 Czerwiec 2007 Witam!Jeśli pytasz o wykrywacz ( myślę że o taki właśnie sprzęt Ci chodzi), to od lutego bawię się Garrettem GTI 2500, wcześniej przez dwa lata zamiatałem Solarisem, a jeszcze wcześniej było kilka sprzętów".Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.