Aliens Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2007 witam chiałbym nawiazac jakis kontakt z poszukiwaczami z Zagania jestem z okolic i własnie kupiłem sobie sprzecik do poszukiwan i chciałbym sie jakos poznac z kolegami fachowcami . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekkk Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 a jaki kupiłes sprzęt i w jakiej cenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 kupiłem ,,Midas,, firmy saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 polecam dział spotkania i integracje . tam na pewno poznasz wiele osób ze swojej okolicy . poz kadet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.